5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı teselsül opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile elan sık tasarruf sağlanabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve dişi çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Derece: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - Yangın kapısı istanbul kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Binaların bünyesına yaraşıklı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı marifet vira etmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen temellamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Panik pas yardımıyla bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların katı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Report this wiki page